25 Ağustos 2006

Ali Kırca'nın Zomba Videosu



Video'yu İndir : Ali Kırca'nın Pipisi

Keyif verici maddelerden tüketip çiftleşmesini video'ya kaydeden ünlüler kervanına iyi aile bıyığı Ali Kırca da katıldı.

Video'yu yazının sonundaki linkten indirebileceğinizi söyledikten hemen sonra belirtmek isterim ki amacımız bu video'yu inderebileceğiniz pek çok sitedeki yada magazin programlarındaki gibi "Aaaa ne ayıp nçk nçk nçk" dedirtmek değil. Bilakis Liberal ve özgür seksin gayet doğal bir eylem olduğu argümanını desteklemek için bu linki veriyorum.

Kişisel olarak seksin sinir uçlarını uyarıp keyif almaktan daha öte bir şey olmadığını bu nedenle asla ayıp yada mahrem olması gerekmediğini, tüm katılımcıların rızası ile yapıldığı sürece kiminle, kaç kişiyle, nerede, ne şekilde, ne kadar yapıldığının hiç önemi olmadığını,doğada olmayan mahremiyetin, türümüzün uzun evrimi sonucunda çok yakın zamanlarda (10-15 bin yıl önce) ortaya çıktığını ve daha da saçma ve asla ne demek olduğunu anlayamadığım "Ayıp" kavramının gelmiş geçmiş en çarpık ve gereksiz sosyal güdü olduğunu düşünüyorum.

Bu nedenle bu videoda utanılacak bir durum yok. Hatta daha önce ortaya çıkan, Gülben Ergen'in assolistliğe ve albümüne adım atış videosu, Sırt kıllarından kurtulmanın artık çok kolay olduğundan bihaber olan Tamer Karadağlı'nın seksapeli sıfır olan karısını aldatma videosu ve son olarak Gamze Özçelik'in uzun boyun kesinlikle penis boyuyla orantılı olmadığı kanıtlayan videosu göz önüne alındığında Ali Kırca performans anlamından listeye doğrudan bir numaradan giriş yapıyor. Hoş, göbek katsayısı ve popoların yer çekimine direnci anlamında çok başarılı olmasada Ali Kırca'nın yumuşak sado-mazo performansı kesinlikle istanbuldaki sado-mazo seks gruplarından birinin erkek Dominatrix* i olmaya aday gözüküyor.

Yaşasın liberal seks! Yaşasın porno! Yaşasın endorfin!

(*) Dominatrix: Sadist- Mazoşist ilişkilerde baskın, lider karakter olan kadın.
Blog Widget by LinkWithin

0 yorum:

Yorum Gönder

Zombalıyorum.

 

Zomba Copyright © 2009 Zomba is Designed by Zula