20 Ağustos 2006



Stoned Cat

“… Gazeteci Gülden Aydın ve ailesi, tatil için gittiği İzmir'de haşemalı ve tesettürlülerin saldırısına uğradı. Aydın, kızının, bikini giydiği için, İzmir Karaburun'da 4 haşemalı erkek ve 10 tesettür mayolu kadının saldırısına uğradığını söyledi.

"Ablam ve komşuları, Çakmakcık'a üç yıldır gelen haşemalı erkek ve tesettür mayolu kadınların, mayo ve bikinili kadınları söz ve bakışlarıyla rahatsız ettiklerini söyleyerek, benimle gelmek istemedi. Israrım üzerine 9 Ağustos'ta, ablam, kızım ve komşunun liseli iki kızıyla koya gittik. Ablam uyuyordu.

Yüzmek için hazırlanırken, arkadaşlarıyla kâğıt oynayan kızımın 'Lütfen temizler misiniz?' dediğini duydum. Bir kadının yanı başımızda büyük tuvaletini yaptırdığı çocuğunu alıp uzaklaştığını gördüm. Kızım da 'Burası herkese açık alan. Lütfen o pisliği temizler misiniz?' diye seslenince haşemalı iki erkek ve arkasından birkaç kadın geldi. Erkeklerden biri kızıma, 'Sen buranın çevre sağlık müdürü müsün?' dedi.

Adamın biri kızımın göğsünü avuçlayıp bağırdı, 'Bikini giyen pislikleri istemiyoruz. Gideceksiniz buralardan!' Kızım da 'Burası Türkiye Cumhuriyeti. Tabii bikini giyeceğim. Beğenmiyorsanız İran'a gidin' diye karşılık verdi. Kalabalık çoğaldı. Kızımın üzerine abandılar. 'Durun' diyerek yerimden fırladığımda bir adam kolumdan tuttu, birkaç kadın bana vurdu. Dizlerimin bağı çözüldü. Ablam, 'Durun, Allah aşkına ne yapıyorsunuz? Kardeşim gazeteci' dedi. Elleri havada durdu. Linç halkası gerileyerek açıldı."…”

Kaynak; 18 Agustos 2006 / www.milliyet.com.tr

Nasil yani dedim kendi kendime… insanlar bu kadar arsiz, bu kadar igrenc nasil olabilir. Hele 3000 yillik gecmise sahip, felsefenin ve mantigin dogumuna ev sahipligi etmis, yuzyillardir GAVUR lakabi takilan, guzellik yarismalarinda hep birincileri; secimlerde de hep sol partileri sandiktan cikaran, annemin 1970lerde 1 karis etekle babami ayarttigi, rock’in ve ot’un sehri guzelim izmir’in guzelim karaburun’unda!?!?!!

Bu kara sakallar ve ninjalar akillarinca cakallik yapmaya calisiyorlar belki de; modernligi ile unlu bu sehirde ve civarindaki halki bezdirip buraya sokulmaya calisiyor. Savas taktigi olarak aptalca degil; sonucta dusmanin modernism kalesiyse ya yayla eteklerinden yavas yavas kaleye ilerleyeceksin yada kaleyi direk hedefleyip ajanlarinla icerisini kirletecek; ortami gerginlestireceksin.

Fiziksel olarak korkak yasayan ve buna mazeret olarak 60, 70, 80 darbeleri donemlerindeki vahsi iskenceleri mazaret gosteren Turkiye Aydinindan cok umudum yok. Sevgili Sezer’in zamani azaldi ve kendini koltuga yapistirmayacak kadar ermis biri bence, yani uzucu ama gidici. Polis desen, sonucta isini “bilerek” yapan memur adam, nereye cekersen gelir; hani yasaya yuzde 100 baglisini bulursan da yasayi degistirirsin olur biter. Geriye asker kaliyor di mi? hepimizin mecburi hizmetinden kactigimiz ama her basimiz sikistiginda kollarina kostugumuz ASKER kaliyor degil mi? Ay aman o da ne; hic de demokratik degil mi?

Allahaskina “-mis” gibi yapacagimiza, ne isek dogru durust onu olmaya calissak ya. Biz Turkler binlerce yillik gecmisimizde hep guzel yerlerden guzel yerlere gectik; orta asyadan cikip arap collerinin iki nehir arasindaki mezapotamya cennet bolgesine vardik; oradan kalktik dunyanin kultur-hayat-sanat-ticaret besigi, verimli anadoluya geldik yuzyillardir sefasini surduk. Simdi tamam; modern dunya modern dunya diye havada asili kalmis bazi standartlara cekmeye calisiyoruz kendimizi. Ama kardesim senin gibi bir asker ve polis devletinin milletine, senin gibi yuzyillardir “gelen agam giden pasam” diye gununu gun eylemeyi secmis, hep tepedekine avuc acan, “nerede bu devlet” yakarisini ana haber bultenine jingle yapmaktan utanmayan, bos buldugunda simarip kardesini dostuna satip sonra ikisini arkadan vuran; EGITIM ve DISIPLINLE yonlendirildiginde ise dunyanin harbiden en baba askeri, fizikcisi, sporcusu ve ner neyiyse onu olan bu millete biraz daha eli sopali bir yonetim bicimi gerek belki de.. ama kesinlikle vahsi ve/veya yobaz kismindan degil, akilli ve modern kismindan olsun lutfen…

Bu ilk sorun mu? Hayir; benim bildigim sag – sol vardi, sonra da kurt problemi. Hadi Kurtler azinlikti; aptal olanlari Fransizlarin gaziyla daglarda mehmetcik oldururken akillilari buyuk kentlerde zengin oluyordu; kimileri turklerden nefret ederken bircogu kardesce yasamak istiyordu. Yani isin ozu ortak bir birlikleri, hedefleri yoktu. Ama bu, en yumusak dilde, “radikal dinci” lerin, sapik yavsaklarin en buyuk gucleri BIRLIK icinde olmalari. Detayli konularda, estetikte, felsefede vesaire fikir birligine varmak zordur; ama BAGNAZLIKTA, SAPIKLIKTA, HAYVANLIKTA biraraya gelmek bu saydigim sifatlari ve benzerleri icin cok kolaydir; allah kahretsin ki dogaldir, dogalarinda vardir. Itsel ozelliklerdir bunlar; tek baslarina kaldiklarinda tirsarlar, biraraya geldiklerinde havlarlar isirmaya kalkarlar.

Uzun sozun sozu;

Bence yahudi hirs ve vahsetini; bunlari tasvip etmeyen diger yahudiler durdurabilir ve durdurmak sorumlulugundadir. Ayni sekilde bu YOBAZLARI, EVRIMINI TAMAMLAMAMIS, ALLAHI VE KITABINI ANLAMAMIS, KENDISINDEN, SEVGIDEN VE KADINDAN KORKAN LEBLEBI CUKLU, KECI BOKU BEYINLI BU KORKAK HAYVANLARI durdurmak ALLAHI VE KITABINI ANLAMIS, SEVMIS, GONUL VERMIS, KENDINI ADAMIS, SEVECEN, INSANCIL, HOSGORULU, ILERI FIKIRLI, KENDISIYLE BARISIK MUSLUMANLARIN sorumlulugudur. Yoksa benim karsima ciktiginda bu adam, ortaya kavga cikar, savas cikar. Cunku iletisim kuramayiz; ben kendimi ve degerlerimi savunmak icin bunlarin kafalarini kesip, alinlarina ATATURKlu posta pulu yapistirip; sakallarini agizlarina, kensi siklerini gotlerine sokup; hatip liselerine, sapik yetistirme yurtlarina ve canli bomba kamplarina postalamak isterim ben. Ne ben onun bogurmelerinden anlarim, ne de o ATATURKTEN, ILIMDEN, IRFANDAN. MEVLANADAN…

Haydi, o eskiden her yanimizda olan, cok sevdigimiz; artik fazla goremedigimiz, yerlerini bu yobazlara birakmis sevgili guzel musluman kardeslerim; inancinizi boyle hayvanlara birakmayin lutfen yalvaririm.

MUSLUMANLIK ILIM, IRFAN, SANAT DINIDIR; INSAN DINIDIR; HAYVAN DINI DEGIL!
Editörün son notu: Başımıza ne geldiyse bu ilkel ilahi yaratıcı inancından

Blog Widget by LinkWithin

0 yorum:

Yorum Gönder

Zombalıyorum.

 

Zomba Copyright © 2009 Zomba is Designed by Zula