12 Temmuz 2006

Ters Reiki

Evet gün bugündür. Artık 1,5 senedir üzerinde çalıştığım "Ters Reiki" tekniğini kitlelere aktarma zamanı geldi!

Tabi bunun için ilk olarak önce Reiki nedir ne
değildir kısaca ona bakmak lazım. Televizyon meraklıları Reiki'yi Seren serengil'in Şov programlarında "Bakın buradan enerji yolluyorum hoop komşum alıyo enerjiyi" şeklindeki açıklamalarıyla tanımış olsa da tam olarak böyle olduğunu söylemek zor.

6 ve 7. yüzyıllarda büyük toplumsal işkencelere maruz kalmış atalarımız zorla müslümanlaştırılmasından önce inandıkları şamanizmi araştırırken ilk kez karşılaştığım Reiki;şifa ve ruhsal çalışmalara dayanan binlerce yıllık ve enerji aktarımı ile şifa vermeye dayalı bir tekniktir. Batıya yayılmaya başladığında "Evrensel Yaşam Enerjisi " olarak tercüme edilmiştir. Ancak ezoterik olarak "yüce kaynağın bilincini taşıyan, ruhsal amaçla çalışan yaşam gücü enerjisi "açıklaması anlamını daha iyi ortaya koyar. Reiki, bedende meydana gelen enerji dengesizliklerini ve negatif enerji blokajlarını çözebilmek için yetersiz veya eksik kalan kendi enerji bedenimizi dengeleyip, tamamlayarak ve temelde bilinç değişikliği gerçekleştirerek ruhsal, dolayısıyla da fiziksel iyileşme sürecini başlatmamız yolunu açar.

Yani saçmalık :-)


Ben de 9.YY.da Japon Budusti olan Dr. Mikao Usui'nin yeniden tanımladığı ve ortaya koyduğu teoride mantıklı ama pratikte başarısız bu tekniği geliştirerek Ters Reiki tekniğini geliştirdim!

Kısaca Reiki evrenin enerjisini alıp şifa
için başkasına yansıtmaksa benim geliştirdiğim Ters Reiki tekniği de adı üstünde bunun tam tersini yapar. Yani kişilerin enerjisini alır ve evrene saçar. Enerjileri evrene saçılan bu insancıkların başına gelmedik musibet, ketenpere, bela kalmaz. Bu nedenle Ters Reiki tekniği kullanılmadan önce çok iyi düşünmeli ve çocuk oyuncağı olmadığı anlaşılmalı ve bellenmelidir! Ateşle oynamayalım N'olur!

Uygulamalı Ters Reiki Tekniği

1. Malzemeler

Ters Reiki tekniği ile zarar vermek için ihtiyacınız olan tek şey elleriniz, üçüncü gözünüz ve başına çorap örmek istediğiniz kurbanınızdır.



Şekil 1


2. Ellerin Pozisyonu

Ters Reiki tekniğinde en önemli nokta Ters Reiki yapmadan once ellerinizin alacağı pozisyondur. Kesinlikle ellerinizin doğru şekli aldığından emin olmadan Ters Reiki yapmaya başlamayın. (Bakınız Şekil 2.a)



Şekil 2.a


Sol el avuç içi kurbanın yüzünü ortalayacak ve tam karşıdan görecek şekilde tutulur. Sağ el ise avuç içi gökyüzüne bakacak şekilde bilekten hemen sol elin altına bitiştirilir. Ağzınızı büzmeyin bunlar benim uydurduğum şeyler değil hepsi evrensel kanunlar göz önünde bulundurularak geliştirilmiş spirituel mühendislik harikalarıdır! (Şekil 2.b)



Şekil 2.b

Ellerin bu hale getirilmesinin nedeni kurbandan gelen enerjinin aya'da toplanması diğer ele yansıtılması ve daha sonra kolayca Evrene saçılabilmesine olanak sağlamasıdır! Yanlış bir hareket hem sizde hem başkalarında psiko-spiritüel bozukluklara yol açabilir yada oluşan enerji girdaplarında hapsolmanıza neden olabilir. Sakın bilip bilmeden saçmasapan şeyler yapmayın. (Ayrıca bak. şekil 2.c)


Şekil 2.c


3. Ters Reiki'ye Geçiş

Ellerinizin uygun pozisyonu aldığından emin olduktan sonra Ters Reiki yapmaya başlayabilirsiniz. Yapacağınız tek şey içinizdeki tüm nefreti toplayarak elleriniz pozisyonunu bozmadan, ellerinizi kurbana doğru 3 kere- sanki karşıdan gelen bir şeye vururmuşcasına- uzatmaktır. İşte oldu bile! Artık kurbanın başına talihsiz bir olay yada olaylar silsilesinin gelmesi an meselesidir.



1,5 yıl önce ilk denemelerimi mecburen en yakın arkadaşım üzerinde yapmak zorunda kalmıştım. Hemen akabinde -maalesef-evine
hırsız girdi ve daha da kötüsü devasa libidosu bir anda yol oldu. Kayıplar çok üzücü olsa da neyse ki o da artık bir Ters Reiki Master oldu da o bedbaht günleri unuttu.

4. Ters Reiki'nin Eksileri

Her ne kadar etkili bir kötülük eylemi olsa da Ters Reiki'nin en büyük eksisi kurbanınızı görüyor olmak hatta mümkünse yakının olmak gerekliliğidir. Bu uzaktaki düşmanlarınız elinizden kurtulmasının yanında, yakındaki kurbanınızın sizi görüp işinize çomak sokma olasılığını da arttırır.



" Hşşt Keko, ne lan o eller napıyon ki?" gibi bir giyalog eşliğinde ters reiki yaparken yakalanırsanız şüphe çekmemek için verebileceğiniz en iyi cevap "Ben street Fighter'daki Ken'im Bas git" diyerek koşarak ve yer yer gülerek oradan uzaklaşmaktır.




Ters Reiki'niz yarım kalırsa bu sizde büyük ızdıraplara neden olabilir. Gerekli olduğunda uzun bir mastürbasyon seansı ile bu enerjiden kurtulabilirsiniz. Eğer hiç yakalanmak istemiyor ve uzaktan da yapabilmek istiyorsanız yapmanız gereken tek şey vardır: Saman Altından Su Reiki'si

5. Saman Altından Su Reiki'si

Detaylarını ancak belirli bir ücret karşılığında anlatabileceğim bu muhteşem teknik yer zaman ve mekan kısıtlaması olmadan Ters Reiki'ye olanak verir. Saman altından su Reiki'si hakkında söyleyebileceğim tek şey, enerji emişi ve kötülük saçışı için iyonosferin yansıtıcı özelliği kullanmasıdır.




Konuyla ilgili sorularınız için Buraya yazın..

Ters Reiki'den korunma yöntemlerine dair diğer bir yazıda görüşmek üzere...


Blog Widget by LinkWithin

2 yorum:

Inan on 5:14 ÖS dedi ki...

üstad, bu araştırmanız ve yeni öğretiniz ciddi anlamda ilgimi çekti ve takipçiniz olduğumu belirtmek istedim. Benim de bazı konularda geliştirdiğim özgün tekniklerim var, geniş bir zamanda sizlerle paylaşmak arzusu sardı bedenimi.

Kunthar on 9:21 ÖS dedi ki...

Yüce kişi, gerçekten çok etkilendim hatta şu an tüylerim diken diken oldu.
Bu tekniği tavsiyelerinize uyup, dışardan geçmekte olan bir kediye uyguladım, zavallıcığın başına saksı düştü. Bu mühim deneyimden sonra şimdi uzak olanı için çalışmalara başladım. Denek olarak tam Boykal'ı kullanıyordum ki, bugün çılgın bir haber geldi.
Büyüksün ey yüce kişi, yalnız bir sorum olacak, bu önemli çalışma kaç günde gerçekleşti, bu çalışmada hiç lale ezildi mi?
Teşekkürler.

Yorum Gönder

Zombalıyorum.

 

Zomba Copyright © 2009 Zomba is Designed by Zula